KirjoituksiaSalosta

Linnunlento maksaa 10000€ per lintu sanoo EU

  • Helsinki mainittu!
    Helsinki mainittu!

Lentäväthän ne linnutkin sanoi Kimmo Kinnunen ja viime vuonna parvi olikin sakea, toista miljoonaa. Mutta nyt se on tutkittu mitä maksaa lento per tipu, 10000€.

Syyskuussa 2015 Unkarin rajaa kohden suuntasi kaksi bangladeshilaista asylym - kortti miestä. Heidät napattiin kiinni, he olivat sellissä 23 päivää ja passitettiin takaisin Serbiaan. Paikallinen ihmisoikeusjärjestö (Hungarian Helsinki Committee) ilmaisine juristipalveluineen vei tapauksen Strasbourghin Ihmisoikeustuomioistuimeen ja päätös tuli viimein eilen. Unkarin tulisi maksaa molemmille miehille 10000€.

Unkari on jyrkästi eri mieltä. ”On käsittämätöntä, että joudumme maksamaan siitä, että sen lisäksi että turvaamme omat rajamme, vastaamme myös EU:n yhteisistä rajoista”, kertoo hallituslähde.

Unkari viritti piikkilangat rajoilleen jo syksyllä 2015. Viimeksi viime viikolla Unkari vahvisti uuden lain läpikulkualueesta, jossa kaikkien turvapaikanhakijoiden tulee odottaa päätöstään ennenkuin edes astuvat Unkarin kamaralle. Ihmisoikeusjärjestöt toivovat tämän ennakkotapauksen pakottavan Unkarin lopettamaan epäinhimilliset toimensa turvapaikanhakijoita kohtaan.

https://www.welt.de/politik/ausland/article162858603/Ungarn-lehnt-Entsch...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Paljonko SOS-hallitus on maksanut -15-17
Finnairin lennoista ja kotiuttamisrahaa ,kotimaahansa palaneille pakolaisille?
Veronmaksajien taskuilta.
Ei ehkä yhtä paljon kuin Saksan ja Ranskan pankit sai
"Kreikan" III-tukipaketissa 86 Mrd.-15?

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Näin on, Unkarihan syyllistyy hirveisiin rikoksiin, kun se vaatii saada suorittaa huolellisen taustojen tarkistuksen turvapaikanhakijoille. Kyllähän Euroopan pitää aina ottaa vastaan kaikki tänne haluavat, aina roistojakin myöden. Täällä kun on alkanut olla jo pula hyvistä lööpinaiheista koska tavallisista eurooppalaisista on tullut liian lainkuuliaisia. Ei ketään jaksa kauaa kiinnostaa loputon rötösherrajahti. Rötösherrajahti, joka ei koskaan johda mihinkään mielenkiintoisiin seuraamuksiin, kiitos kuuluisten Hyvä Veli-kerhojen. Turhauttavaahan sellainen on, kyllä Median tarpeet pitää ottaa paremmin huomioon!

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Eikä se vielä lopu.

Itä-Afrikassa kärsitään pahimmasta kuivuudesta 50 vuoteen.
-Jopa yli 10 miljoonaa ihmistä on avun tarpeessa.
Aamu-tv18.1.2016

Kun tuo jokko lähtee liikkeelle ,sit ollaankin tilanteessa mihin kukaan ei ollut varautunut.

JK. Kyllä tuo päättäjillä on tiedossa jo nyt. Vähän arka aihe puhua vaalien alla .Saati leikkausten jälkeen heti.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Fantastinen juttu, siitä vasta hienoja lööppejä saadaankin kun EU.n rajan yli tallustelee 12 miljoonaa ihmistä. Kamalaahan tässä on se, että silloin ehkä jopa Brysselssä saatetaan huolestua ja alkaa harkitsemaan Unkarin mallin mukaan toimimista. Tämä on tietenkin hyvin epätodennäköistä, mutta kummalisempiakin asioita on tapahtunut.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Tämä päätös on monesta kulmasta aika mielenkiintoinen, mutta en nyt turhaan jaksanut kirjoittaa, kun kaikki muutenkin tietävät. Toivottavasti EU:n mallioppilasmaa Suomi lukee tuomioistuimen päätöksen suurennuslasin kera ja vedetään tästä se oikea johtopäätös ei suojataan rajat mutta toisinpäin eli vain pitkällisen tarkastelun jälkeen ns. turvapaikanhakijan annetaan poistua maastamme.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Eiköhän niitä sovelleta jo lain mukaan. Jos 900 on vähennetty virkamiehiä,eläkkeelle jääneiden tilalle ole hankittu uusia.
Niin käsittelyajat venyvät lupahakemuksissa.
Siksi siitä ei hallitus inahdakkaan.
Säästöt aloitti Vanhasen hallitus jo-07 . Väkeä siitä asti vähennetty.Joka virastosta.

JK.Sisäministeriö:
Pakolainen on laillisesti niin kauan maassa kun valituksen jälkeen tulee päätös.
Jos kielteinen,poistetaan maasta.

Huutoäänestyksellä ei voi oikeus-/sivistysvaltio toimia.

Toimituksen poiminnat