KirjoituksiaSalosta

Ja tällä kertaa 230 miljoonaa euroa lisää taloussiirtolaisiin

Pari päivää sitten sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg totesi asian laidan jälleen kerran. 2/3 ns. Turvapaikanhakijoista ei saa turvapaikkaa. Tällöin ja tämän takia rohkenen puhua taloussiirtolaisista (economic migrants). Termi on yleisesti käytössä paitsi tietysti Suomessa.

Melkein sama mistä tahansa muusta aiheesta sitten puhutaankaan saavat ne aikaan kauhean älämölön. Koulutusrahojen leikkaaminen on ollut median lempilapsi, josta on kirjoittettu ja uutisoitu metri jos toinenkin. Vain taloussiirtolaiset ovat aihe, joka menee olankohautuksella läpi. Miksi? Jos ei muuten asia kiinnosta niin edes se miten tälläinen lievä lisämääräraha nyt oho tupsahti?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051921591077_uu.shtml

”Hallitus esittää maahanmuutosta aiheutuviin kuluihin 230 miljoonan euron lisäystä. Hallitus päätti torstaina kokouksessaan vuoden toisesta lisätalousarvioesityksestä.”

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Samanaikaisesti toisella päätöksellä mm. poliisien määrää vähennetään. Orpo lupasi lukita poliisien määrän 7000 poliisiin.

Kuinkahan monessa "sivistysmaassa" on poliiseja per asukasluku vähemmän kuin Suomessa.

Luvuista on tehtävissä se johtopäätös, että Suomessa ei ole turvallisuusvajetta, koska noinkin muikea summa löytyy maton reunaa kohottamalla pelkästään taloussiirtolaisten hyysäämiseen.

Voisin tuon 230 miljoonan lisäbudjetin hyväksyä vain siinä muodossa, että se käytettäisiin kokonaisuudessaan kotiuttamiseen kotouttamisen sijasta.

Toimituksen poiminnat